Tarieven

De bedragen die ik bereken zijn inclusief de tijd voor voorbereiding en uitwerken van adviezen en de bijbehorende administratie.
Rust in een gesprek vind ik heel belangrijk, daarom kijk ik ook niet op een paar minuten.
Dus als een consult een keer iets uitloopt hoeft u daarvoor niets extra te betalen. 

Voor een eenmalig uitgebreid voedingsadvies van 90 minuten €60.

Een traject met meerdere consulten bestaat uit:
– Een intakegesprek van 1 uur voor €45 en daarna
– Consulten van 30 minuten voor €22 per consult.
Hierin komt een uitgebreide voedingsanalyse aan bod dmv een door u ingevulde vragenlijst en voedingsdagboek, en een persoonlijk begeleidingsplan. Ook kan ik u helpen met weekmenu’s.

Pakketkorting:

Een intake + 8 consulten komt op een totaal van €215 

Groot pakket van intake met 12 consulten? Dan krijgt u 1 consult gratis!
Een pakket komt dan op €287

Weegconsult
Misschien heeft u geen behoefte aan uitgebreide adviezen maar wilt u wel regelmatig wegen en meten om de zogeheten ´Stok achter de deur’ te hebben. Dan is een kort weegconsult mogelijk iets voor u.
U komt langs om uw gewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa en visceraal vet en middelomtrek te controleren en heeft daarbij de gelegenheid voor een paar korte vragen.
Korte weegconsulten van 10-15 minuten zijn € 10.

Strippenkaart
Als u een strippenkaart voor 6 korte weegconsulten koopt krijgt u 1 consult gratis. U bent vrij om zelf te beslissen of u bijvoorbeeld 1 x per week of 1 x per 2 of 3 weken wilt wegen en meten.
Voorwaarde van de strippenkaart is wel dat bij de 1e afspraak alle consulten vooruit worden betaald. U betaalt dan dus in 1 x € 50 voor 6 x wegen en meten. Vooruitbetaalde strippenkaarten worden niet terugbetaald, maar blijven onbeperkt geldig.
De korte consulten van 10-15 minuten zijn bedoeld als stok achter de deur voor mensen die een traject van bijvoorbeeld 6 of 8 consulten gevolgd hebben en daarna graag regelmatig hun lichaamswaardes willen controleren en daarnaast nog wat antwoorden willen op hun vragen.

Ook zijn de korte consulten geschikt voor mensen die hun gewicht en lichaamswaardes graag regelmatig willen controleren maar geen behoefte hebben aan uitgebreide adviezen.

Duo-consulten
Intake    € 38 per persoon
Consult € 17 per persoon

Duo pakketkorting: Intake + 8 consulten =  €165  p.p. 

Deze prijzen zijn alleen geldig als duo, bij afhaken van 1 persoon of als 1 persoon de afspraak annuleert, dan gelden de normale tarieven voor de vervolgconsulten.

De betaling geschiedt via een bankoverschrijving. Wanneer u een pakket koopt mag u in 2 x betalen.

U kunt mij mailen of bellen om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek op info@bettiesvoedingslijn.nl
Telefonisch ben ik te bereiken van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur op 06-12954137.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Betties Voedingslijn.